Forside/Sommerhilsen fra pastoren

Sommerhilsen fra pastoren

Hei. Jeg heter Ketil Willard, og er nyansatt pastor i Bamble Frikirke. Ansatt fra 1. april 2023, og innsatt til tjeneste her 4. juni. Jeg er gift med Eli-Anne, og vi har 4 barn og 6 barnebarn, som holder til fra Trøndelag til Kristiansand. Vi har bodd med familien i Namsos i 24 år, der jeg var pastor i Namsos Frikirke 16 år, før vi flyttet til Rolvsøy i Fredrikstad, for å ha tjeneste som pastor i Greåker Frikirke i 11 år.
Sommerhilsen fra pastoren

Det har vært en spennende og fin oppstart, og truffet mange av menighetens folk. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Så er sommeren her, og for mange ferietid. Ferie og hvile gjør oss godt! Vi kan lese flere ganger at Jesus også gikk for å hvile og være alene. Men da også for å be og være sammen med Far.

Vi trenger hvile! Jesus er tydelig på det, når disiplene hadde vært ute og fortalt om Guds rike, og møtt mange mennesker. Når de kom tilbake til Jesus, sier Han til dem; «Kom med meg, til et øde sted hvor vi kan være alene, og hvil dere litt!» for det var så mange som kom og gikk at de ikke fikk tid til å spise engang. Mark.6,30-31.

Mange er travle i liv og i arbeid. Det er så mange ting som bare opptar oss, så noen glemmer jo å spise.. og det er nok ofte med oss at vi glemmer å spise av Guds ord også, og være alene med han, fordi det er så travelt. Det finnes mange slags tidstyver..

Men husk for sommerdagene med sol og fri; Jesus inviterer deg å komme til et ensomt sted, hvor du kan få hvile hos ham.

Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. (Matt.11,28)

Jeg ønsker dere alle en velsignet god sommer.

Hilsen pastor Ketil

Powered by Cornerstone